Utmärkelser

Kafé Brooktorpsgården

Utmärkelser

 

 

ETT AV SVERIGES BÄSTA KAFÉER 2014

White Guide Café

 

För andra året i rad listar White Guide Café landets absolut bästa kaféverksamheter. Närmare 350 konditorier, kaffebarer och kaféer över hela Sverige har testats – och bland de slutliga 263 utvalda finns Kafé Brooktorpsgården. Jättekul, tycker vi, att bli uppmärksammade på det här viset. Det är ju ett kvitto på att den kärlek vi lägger ner i kaféet är besvarad.

 

Klicka här för White Guides recension.

 

 

 

 

ETT AV SVERIGES BÄSTA KAFÉER 2015

White Guide Café

 

Även 2015 kvalar Kafé Brooktorpsgården in på White Guides kafélista, tillsammans med Sveriges bästa kaféer. Motiveringen lyder: "En knarrande trappa upp i ett av stadens äldsta hus fikar man gott med hallänningarna. Ställets favorit är Maggans kaka, en orgie i choklad, kokos, smör, socker och grädde. Annars skäms inte de bredda mackorna för sig; en räkig variant på rågbröd känns extra fräsch såhär vid kusten. Sommartid sitter man självklart ute i den härliga trädgården, väl skyddad från stadens brus och stoj. Charmigt!"

 

 

 

 

 

 

UTMÄRKT VID LIVSMEDELSKONTROLL

Miljö- och hälsoskyddsnämnden i Halmstad

 

För oss är det självklart att få en smiley när miljö och hälsa kommer på besök. Det är ett kvitto på fräscha råvaror och oklanderlig hygien i köket – något som vi alltid vill vara bäst på. Utmärkelsen har vi haft sedan 2013.

Kafé Brooktorpsgården • Kyrkogatan 12, 302 42 Halmstad • 035-12 10 38